Agility mot Cancer

Den 26 november 2013. En dag som jag aldrig kommer glömma. Den värsta dagen i mitt liv. Dagen då jag förlorade min älskade mamma, min bästa vän och min förebild.

Mamma gick hastigt bort 4 dagar efter att hon fick sin diagnos, framskriden och obotbar lungcancer. Man läser cancerfondens reklam. 1 av 3 får cancer. Men alla drabbas. Det blev helt plötsligt verklighet för mig, för min pappa, för mina brödrar, för familj och vänner som mamma lämnade efter sig. Inte en dag går utan att jag tänker på mamma och önskar med hela mitt hjärta att jag kunde få henne tillbaka.

Men det kan jag inte. Det jag kan är att på mitt sätt hjälpa till att undvika att andra inte behöver förlora sina närstående i cancer. Eller själva förlora kampen mot cancern. Så jag bestämde mig för att starta min egen kamp mot cancer, med hjälp av den värld jag växt upp med tillsammans med min mamma; agilityvärlden.

Så jag skapade AGILITY MOT CANCER. Initiativet är tänkt att genom gemensamma krafter kontinuerligt samla in pengar till cancerforskningen. Genom olika typer av event, insamlingar och försäljningar kommer vi försöka deltaga i kampen mot cancer.

För att stötta AGILITY MOT CANCER kan man köpa ett silikonarmband. Armbandet kostar 50 kronor och alla intäkter går direkt till AGILITY MOT CANCER’s egna insamling hos Cancerfonden. Armbanden kommer att säljas på olika tävlingar i landet.

Om din klubb ska arrangera en tävling och vill sälja armbandet går det bra att kontakta mig.

På följande tävlingar kommer det att gå att köpa armband (uppdateras fortlöpande):

Ystad 1 maj

Oxie 7 maj

Forsakar 10-11 maj

Hässleholm 24 maj

Hässleholm 31 maj – 1 juni (samtidigt som välgörenhetstävlingen)

Karlskrona 28 juni

GULD-Agility 3-6 juli

Dania Cup 6 juli – 12 juli

Slottshoppet 18-24 juli

Ystad 2-3 augusti

Armbanden
Armbanden

Tillsammans kan vi besegra cancern!

3 kommentarer på “Agility mot Cancer

  1. Wow vad otroligt fint!! Det rör mig verkligen, rakt i hjärtat! Min mamma har själv slagits mot cancer det senaste året så jag vet vad du menar med att alla drabbas! Jättebra initiativ!

  2. Tack Erika, roligt att du tycker det är ett bra initiativ. Tråkigt att höra om din mamma, all styrka till henne så att hon kan besegra sjukdomen!

  3. Vilket underbart initiativ!! Går det inte att beställa dessa armband? Skulle såå gärna vela ha ett men alla tävlingar som dessa säljs på är alldeles för långt borta för mig.,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: