Hundträning är beroendeframkallande.

 

Freddy på klubbtävling
Freddy på klubbtävling

Senaste veckorna har det blivit mycket träning. Vi har tränat agility en del men även rallylydnad. Och så har Dino lekt sina lekövningar samt tränat lite på diverse grundfärdigheter. Vi har haft riktigt kul. Det blir som en drog som man bara vill ha mer av.

Vi hade klubbtävling i agility på klubben och det gick mindre bra. Jag var i uselt humör med dunkande huvudvärk. Jag borde ha stannat hemma. Jag kunde inte fokusera och gjorde dåliga prestationer. Men Freddy var lika glad ändå, även om hans förare var eländig. Riktigt fin sommarkväll var det också med härlig sol.

För snabb för kameran
För snabb för kameran

Dino fick igår prova på zigzag-slalomet som klubben köpt in. Inget seriöst dock. Han ska inte börja träna slalom förrän till hösten när han fyllt 1 år är tanken. Då har valet fallit på allé+bågar. Blir spännande, det ser vi fram emot! 😀

Idag så har vi varit på agilitytävling i Karlskrona. Det blev dubbeldisk för mig och Freddy men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med oss båda. I hoppklassen var det offensivt och bra och det kändes som vi fick ett bra flyt även om det råkade bli en slalompinne för lite. I agilityklassen föll vi i samma fälla som många andra, han tog en extra tunnel. Tunnlar är också roliga! Men nu vet vi vad vi ska träna på! 😀

Vi fick handlat lite av Top Pet också, både godis och leksaker. Jag menar vad ska man annars använda sin lön till? Jag är rädd att jag är en hundtränings-missbrukare bortom all räddning!

Belöningar är motorn i träningen!
Belöningar är motorn i träningen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: