Om AgilidA

AgilidA startade i september 2014 och erbjuder hundkurser och föreläsningar inom hundträning. Fokus i hundträningen är att stärka relationen mellan människa och hund och all träning är belöningsbaserad. Träningen utgår från inlärningspsykologins principer för att få en fördjupad förståelse hos hunden. Läs om detta i denna artikel.

AgilidA drivs av Ida Pettersson som har tränat och tävlat aktiv med egna hundar i snart 20 år och har bland annat tävlat i agility på SM- och landslagsnivå. Ida är diplomerad hundinstruktör, Canis klickertränare och A1 agilityinstruktör, samt är legitimerad veterinär. Ida håller sig ständigt uppdaterad genom kurser, föreläsningar och kongresser inom hundträning. Läs mer om Ida.

hmarkt

logga_shf

AgilidA är H-märkt och har genomgått branschorganisationen Sveriges Hundföretagares (tidigare IMMI)  kvalitetssäkring. Detta innebär att Idas utbildningsnivå är granskad och att företaget förbinder sig att arbeta efter en gemensam policy. Som ett H-märkt företag innebär det att verksamheten står för ett respektfullt förhållningssätt till hund.