Agility mot Cancer

hemsidaarmband

Mellan den 1 april och den 24 december 2014 fick Agility mot Cancer samlat in:

TOTALT: 104 870 kr 

Armbandsförsäljning:

1 632 st sålda armband:   72 600 kr 

(Intäkterna för 180 st armband täcker utgifterna för inköp och frakt.)

Övriga intäkter:   32 270 kr

Länk till Agility mot Cancer’s insamling.

Länk till Agility mot Cancer’s Facebook-sida.

hemsidamamma

Den 26 november 2013. En dag som jag aldrig kommer glömma. Den värsta dagen i mitt liv. Dagen då jag förlorade min älskade mamma, min bästa vän och min förebild.

Mamma gick hastigt bort 4 dagar efter att hon fick sin diagnos, framskriden och obotbar lungcancer. Man läser cancerfondens reklam. 1 av 3 får cancer. Men alla drabbas. Det blev helt plötsligt verklighet för mig, för min pappa, för mina brödrar, för familj och vänner som mamma lämnade efter sig. Inte en dag går utan att jag tänker på mamma och önskar med hela mitt hjärta att jag kunde få henne tillbaka.

Men det kan jag inte. Det jag kan är att på mitt sätt hjälpa till att undvika att andra inte behöver förlora sina närstående i cancer. Eller själva förlora kampen mot cancern. Så jag bestämde mig för att starta min egen kamp mot cancer, med hjälp av den värld jag växt upp med tillsammans med min mamma; agilityvärlden.

Så jag skapade AGILITY MOT CANCER – agilitysportens insamling till Cancerfonden. Det blev bland annat sålt armband runt om på agilitytävlingar och på internet. Dessutom arrangerades det tävlingar och andra event till förmån för insamlingen.

Det blev bland annat arrangerat en tunnelcup i Hässleholm den 31 maj – 1 juni 2014. Tack vare givmilda sponsorer hade tävlingen inga utgifter och tävlingen samlade in 18 580 kronor till Agility mot Cancer. Resultaten kan ni se här.
hemsidapriser