::: AgilidA :::

team up with your dog

Egna hundar

Dino

Dino är busungen och är drygt 3 år gammal. Han är en försiktig kille med mycket energi och iver att lära sig nya saker. Dino har blivit tränad enligt klickerträningens filosofi sedan han var valp vilket har gjort underverk på honom. När det kommer till träning och agility är han självsäker och aldrig rädd för att misslyckas. Han är en tänkande hund som snabbt lär sig nya saker. Dino tränar och tävlar agility med min pappa men jag får lov att låna honom ibland. Dino är uppflyttad i klass 2 i agility. hemsidandino

Freddy

Freddy är den amerikanska björnhunden. Störst är bäst! Freddy är över 10 år gammal och har pensionerats från agilityn, istället tränar vi nose work och tricks. Något som han tycker är väldigt roligt och sedan han flyttade hem till mig har han blivit en riktigt klok hund som kan tänka själv och lära sig nya spännande saker. Freddy är ett skolexempel på att man faktiskt kan lära gamla hundar att sitta!

hemsidafreddy

I mitt hjärta finns det dessutom ett antal änglahundar som är djupt saknade och alltid kommer att vara en del utav mig och bidra till den kunskap och hundhållning jag har idag.

❤ Sötnosen Myra

❤ Fjollhunden Odin

❤ Busungen Neo

❤ Krigarprinsessan Ally

❤ Den fina mamman Tilda

❤ Rävungen Tania

❤ Den kloka damen Fanny

 

 

 

 

 

Annonser