Egna hundar

Yoga

Yoga är min första egna hund som vuxen. Efter många år där studier och arbete fått allt fokus så fanns det äntligen plats för en valp i mitt liv. I augusti 2017 hämtade jag Yoga från kennel Brainpool’s. Yoga är än så länge en unghund och busig som få. Vi jobbar mest med vardagslydnad och att lära in träningens alla grundprinciper för tillfället. Tanken är så småningom att börja träna agility och även nosework. Kanske även spår och rallylydnad. Vem vet vad framtiden bjuder på. Roligt ska vi i alla fall ha, jag och min Yoga Odåga.

Dino

Dino är pappas hund och han är drygt 4 år gammal. Dino kommer från kennel Zarvo’s i Danmark. Han är en försiktig kille som ändå har iver att lära sig nya saker. Jag gick min klickertränarutbildning tillsammans med Dino när han var valp så han är skolad enligt klickerträningens filosofi sedan han var valp vilket har gjort underverk på honom. När det kommer till träning och agility är han självsäker och aldrig rädd för att misslyckas. Han är en tänkande hund som snabbt lär sig nya saker. Dino tränar och tävlar agility med pappa i klass 2.

 

 

I mitt hjärta finns det dessutom ett antal änglahundar som är djupt saknade och alltid kommer att vara en del utav mig och bidra till den kunskap och hundhållning jag har idag.

❤ Björnhunden Freddy

❤ Sötnosen Myra

❤ Fjollhunden Odin

❤ Busungen Neo

❤ Krigarprinsessan Ally

❤ Den fina mamman Tilda

❤ Rävungen Tania

❤ Den kloka damen Fanny

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: