::: AgilidA :::

team up with your dog

Helgkurs i Agility

FULLBOKAD

OLSERÖDS HUNDCENTER

22 JULI KL. 10-18 + 23 JULI KL. 10-14

6-8 DELTAGARE

1000 KRONOR INKLUSIVE MOMS

I sommar kör vi en helgkurs i agility! Vi kommer hålla till på fina Österlen hos Olseröds Hundcenter som bjuder på stora fina appellplaner. Under en helg kommer vi att träna agility så att vi storknar, kursen är uppdelad på ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass på lördagen samt ett pass om söndagen. Under lördagen håller vi siesta mellan kl 13-15 då det finns möjlighet att till exempel åka till stranden eller åka iväg och äta lunch. Observera att måltider inte ingår i kursen. Boende i anslutning till träningsanläggningen finns och bokas separat om så önskas, bokas via booking.com.

Förkunskaper: För dig som har gått minimum fortsättningskurs i AgilidA’s regi eller har motsvarande kunskaper. Hunden ska kunna utföra alla hinder självständigt (ej balanshinderna) och ni ska ha tränat på kombinationer tidigare. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendation.

Innehåll: Träning på banor och kombinationer, svårighetsgrad ca klass 2 men kan förenklas eller försvåras för vart enskilt ekipage. Fokus på kursen är handling och vi kommer att blanda banträning för flyt och uthållighet med mindre kombinationer för att finslipa handlingsteknik.

Anmälan är bindande och görs till ida(a)agilida.se. Ange namn, telefonnummer, hundens namn, ras samt ålder. Man anmäler varje tillfälle för sig och det är först till kvarn som gäller. Om du har fått en plats på ett tillfälle skickas en bekräftelse via e-mail tillsammans med en faktura på kursavgiften. Först när kursavgiften är betald är din anmälan komplett. Företaget innehar F-skattesedel. Kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Vid övriga återbud åligger det den enskilde deltagaren själv att sälja sin plats. Vid mindre än 6 deltagare ställs kursen in.

Annonser