::: AgilidA :::

team up with your dog

Banträning

ÅHUS HUNDCENTER

13 JANUARI

KL 10 – 13

5-6 DELTAGARE

400 KRONOR

Den 13 januari vi tränar på bana med klass 3-nivå med internationella influenser för att få inspiration och färdighet att bli ännu lite vassare i vår handling. Självklart håller vi paus med hembakad fika i vanlig ordning.

Förkunskaper: För dig som tävlar i agility och kan träna på svårare banor. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendation.

Innehåll: Träning på banor med svårighetsgrad klass 3 men kan förenklas eller försvåras för vart enskilt ekipage. Träningen är alltid individanpassad.

Anmälan är bindande och görs till ida(a)agilida.se. Ange namn, telefonnummer, hundens namn, ras samt ålder. Det är först till kvarn som gäller. Om du har fått en plats skickas en bekräftelse via e-mail tillsammans med en faktura på kursavgiften. Först när kursavgiften är betald är din anmälan komplett. Företaget innehar F-skattesedel. Kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Vid övriga återbud åligger det den enskilde deltagaren själv att sälja sin plats. Vid mindre än 5 deltagare ställs kursen in.

Annonser