::: AgilidA :::

team up with your dog

Sommar-Agility!

OLSERÖDS HUNDCENTER

ONSDAGAR FÖLJANDE VECKOR: V 23 (1 plats kvar!), V 24 (FULL), V 26 (FULL), V 27 (FULL), V 30 (FULL), V 31 (FULL), V 32 (FULL), V 33 (FULL)

KL 18.30 – 20.30

MAX 6 DELTAGARE PER TILLFÄLLE

250 KRONOR PER TILLFÄLLE INKLUSIVE MOMS

I sommar är det dags för Sommar-Agility i vanlig ordning. Sommarkvällarna med agility i Olseröds Hundcenter har varit uppskattade under tidigare år och jag ser fram emot ännu en sommar med sol, agility och glada hundar. Precis som tidigare år så är det inte en hel kurs utan alla träningstillfällena anmäls separat, så det finns tid för semester också. 😉

Förkunskaper: För dig som  har gått minimum fortsättningskurs i AgilidA’s regi eller har motsvarande kunskaper. Hunden ska kunna utföra alla hinder självständigt och ni ska ha tränat på kombinationer tidigare. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendation.

Innehåll: Träning på kombinationer, svårighetsgrad ca klass 2 men träningen individanpassas till en för ekipaget lämplig nivå.

Anmälan är bindande och görs till ida(a)agilida.se. Ange namn, telefonnummer, hundens namn, ras samt ålder. Man anmäler varje tillfälle för sig och det är först till kvarn som gäller. Om du har fått en plats på ett tillfälle skickas en bekräftelse via e-mail tillsammans med en faktura på kursavgiften. Först när kursavgiften är betald är din anmälan komplett. Företaget innehar F-skattesedel. Kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Vid övriga återbud åligger det den enskilde deltagaren själv att sälja sin plats. Vid mindre än 4 deltagare ställs träningen in.

33

Annonser