Slyngelskolan

Dinovedema2

Slyngelskolan är AgilidA’s vardagslydnadskurs för unghundar mellan 6 månader och 18 månader. Med en liten grupp på max 6 deltagare ligger fokus i denna kurs på att få hunden att självmant vilja samarbeta med dig som ägare och stärka relationen mellan er båda. Vi kommer arbeta med vardagslydnad såsom gå fint i koppel, inkallning och att få en hund som är ”artig” och kan behärska sig i olika vardagssituationer. Kursen innehåller både teori och praktik med fokus på det sistnämnda. Instruktör är Ida Pettersson som är hundinstruktör, klickertränare, agilityinstruktör, veterinär och hundägare sedan 30 år.

Kursen består av 6 kurstillfällen och efter varje kurstillfälle så får deltagarna tillgång till kursmaterialet online, här kan man mellan kurstillfällena ställa frågor eller fråga om tips.

Förkunskaper: Inga förkunskaper, det är dock ingen nackdel att ha gått en valpkurs tidigare. Hunden ska vara mellan 6 och 18 månader vid kursstart och vaccinerad enligt SKK’s rekommendation.

Intresseanmälan inför nästa uppstart görs till ida(a)agilida.se. Ange namn, telefonnummer, hundens namn, ras samt ålder. Information kommer att skickas ut när det är klart med nästa kursstart.

Nästa kursstart planeras under våren 2017.

2 kommentarer på “Slyngelskolan

  1. Hej
    Skulle vilja anmäla mig och min Golden tik till slyngelkursen. Min Selma är född 20140627, så hon är fyllda 18 mån när kursen startar. Kan vi vara med ändå? Skulle gärna vilja eftersom min kompis har anmält sig o sin Golden Mozart.
    Mvh Lena

  2. Hej Lena. Det går bra. Skicka ett e-mail med dina uppgifter så är du anmäld. Mvh Ida

%d bloggare gillar detta: